ALL DAY MENU
SNACKS
(L) Laktose (G) Gluten (N) Nødder (*) Ingrediens kan fjernes. For andre allergener kontakt personalet.
-
Udvalg snackfad145 pr. person4 forskellige ting - min. 2 personer - Spørg jeres tjener om dagens udvalg
-
Friteret blæksprutte75sort pebermayo - grillet citron (G)(L)
-
Sprødt svinebryst70spicy sauce - syltet rødløg - koriander (G)
-
Lufttørret skinke80oliven tapenade
-
Pimientos padrón60grillet citron - olivenolie
-
Kammusling90tomat - chimichurri - granatæble – koriander (L)
-
Hot wings85hot sauce - blue cheese dressing
-
Lynstegt tun80avocadocrème - soja-lime - chilimayo - koriander - forårsløg (G)
-
Røget laks85rugbrød – asparges – ærter – wasabi - dild (L)(G)
-
Bresaola80rygeost – saltemandler – rucola – citron (L)(N)
-
Bøffel mozzarella80rødbede - hasselnød - trøffel - kørvel (L)(N)
-
Chorizo75tomatsalsa
KØD
-
Okseburger 220 gram185øko oksekød – øko cheddar – øko burgerbolle - blødeløg – syltet rødløg – øko salat – syltet agurk – øko ketchup – chilimayo - fritter (G)(L)
-
Kyllingebryst155Piri-piri - grillet lime
-
Lammerack235grillet citron - salsa verde
-
Oksemørbrad 220 gram255dansk - græsfodret
-
Rib-eye steak 300 gram235Uruguay - kornfodret
-
Rib-eye on bone 800 gram595Australsk - kornfodret - 1-2 personer
VEGANER / VEGETAR
-
Artiskok165fennikel – tomater- oliven - basilikum sauce
-
Vegetarburger175sorte bønner – syltet rødløg – hjertesalat – tomat - drueagurk – ketchup – chilimayo - fritter (G)(L)
FISK & SKALDYR
-
1⁄2 grillet hummer265timian - hvidløg
-
Stegt laks165soja-lime sauce - sesam - forårsløg (G)
PIZZA
-
Lufttørret skinke155tomat - bøffelmozzarella - pesto - rucola (G)(L)
-
Kødboller155chorizo - tomat - bøffelmozzarella - chili (G)(L)
-
Ventricina155salami – syltet chili – rødløg – basilikum (G)(L)
-
Pizza Bianco155figner – taleggio – rosmarin – kartoffel (G)(L)
-
Margherita140tomat - bøffelmozzarella - frisk tomat (G)(L)
SIDE ORDERS
pr. stk. - 45
-
Pommes frites
-
Pastarucola - tomatsalsa – basilikum - parmesan (L)
-
Gratineret kartoffelcheddar - persille (L)
-
Broccoligomadressing - chili - sesam - forårsløg (G)(N)
-
Grønne bønnersennep - rødløg - persille
-
Tomatmozzarella - basilikum - pinjekerner (L)
-
Cæsarromaine - spidskål - croutoner - parmesan (G*)(L)
-
Bulgurmynte - persille – agurk – chilli (G-L)
-
Grillet spidskålasparges – ærter – skalotteløg – citron
-
Grøn salatløg - persille - græskarkerner
SAUCER
-
Béarnaise - (L)30
-
Pebersauce - (L)25
-
Portvinssauce - (L)25
-
Sort pebermayo20
-
Chilimayo20
-
Soja-lime (G)20
-
Ketchup10
DESSERT
-
Citron sorbet85ingerfærcrumble - råsyltet blåbær - macadamianødder (G)(L)(N)
-
Hvid chokolade panna cotta85rabarber – crumble (G)(L)(N)
-
Vaniljeis95jordbær – fersken – jordbær couli – mynte (L)
(L) Laktose (G) Gluten (N) Nødder (*) Ingrediens kan fjernes. For andre allergener kontakt personalet.
SELSKABSMENU
SELSKABSMENU #1
Hele selskabet skal vælge samme menu. Alle retter i den beskrevne menu bliver serveret. Menuer skal forudbestilles
-
FORRET - SNACKS
-
Bresaolarygeost – saltemandler – rucola – citron (L)(N)
-
Lynstegt tunavocado – soya-lime - sesam (G)
-
Bøffel mozzarellarødbede - hasselnød - trøffel - kørvel (L)
-
HOVEDRET
-
Kyllingebrystpiri-piri
-
SIDE ORDERS
-
Gratineret kartoffelcheddar - persille
-
Grønne bønnersennep - rødløg - persille
-
Grøn salatløg – persille – græskarkerner (N)
-
Pebersauce (L)
-
DESSERT
-
Hvid chokolade panna cottarabarber – crumble (G)(L)(N)
-
#1 - 395 PR. PERSON
SELSKABSMENU #2
-
FORRET - SNACKS
-
Lynstegt tunsoja - lime - forårsløg (G)
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - syltet rødløg - koriander (G)
-
Piementos Padróngrillet citron
-
HOVEDRET
-
Kyllingbryst- piri-piri
-
Rib-eye steak
-
SIDE ORDERS
-
Pommes frites
-
Grønne bønnersennep - rødløg - persille
-
Cæsar salatcroutoner - parmesan (G)(L)
-
Béarnaisesauce (L)
-
DESSERT
-
Hvid chokolade panna cottarabarber – crumble (G)(L)(N)
-
#2 - 435 PR. PERSON
SELSKABSMENU #3
-
FORRET - SNACKS
-
Lynstegt tunsoja - lime - forårsløg (G)
-
Røget laksrugbrød – asparges – ærter – wasabi - dild (L)(G)
-
Sprødt svinebrystspicy sauce – syltet rødløg - koriander
-
Bresaolarygeost – saltemandler – rucola – citron (L)(N)
-
HOVEDRET
-
Oksemørbrad220 gram
-
Rib-eye steak325 gram
-
SIDE ORDERS
-
Pommes frites
-
Cæsar salatcroutoner - parmesan (G)(L)
-
Tomatpesto - basilikum - pinjekerner (L)
-
Grønne bønnersennep – rødløg - persille
-
Béarnaisesauce (L)
-
DESSERT
-
Hvid chokolade panna cottarabarber – crumble (G)(L)(N)
-
#3 m. rib-eye - 475 PR. PERSON
-
#3 m. oksemørbrad - 495 PR. PERSON
DRIKKEPAKKE
-
PAKKE 1
-
Aperitif - Sangria
-
Vinmenu på ‘husets vin-niveau’Serveres ad libitum under middagen
-
MineralvandMed og uden brus385 pr. person
-
PAKKE 2
-
Velkomstdrink
-
Vinmenu på ‘mellemklasse-niveau’Serveres ad libitum under middagen
-
MineralvandMed og uden brus545 pr. person
-
PAKKE 3
-
Velkomstdrink
-
Vinmenu på ‘mellemklasse-niveau’Serveres ad libitum under middagen
-
MineralvandMed og uden brus
-
Halv kande cocktail725 pr. person
PS MENU
Snacks & Steak
375 pr. person
-
Forret - snacks
-
Pimentos padroncitron - olivenolie
-
Røget laksrugbrød - asparges – ærter – wasabi - dild
-
Chorizotomatsalsa
-
Hovedret
-
Rib-eye 300 gram
-
Side orders
-
Pommes frites
-
Cæsarromaine - spidskål - parmesan - cruton
-
Sauce
-
Béarnaise
DRIKKE
COCKTAILS & PITCHERS
-
PS SIGNATURES
Glass / Pitcher -
PS Passion100/400Absolut Vodka, passionfruit syrup, lime juice, topped with soda
-
Espresso Martini125Vodka, Kahlua, espresso, simple syrup
-
PS Rhubarb100/400Beefeater 24 Gin, Aperol, rhubarb syrup, lime juice, topped with a dash of grape soda
WINE BY THE GLASS
-
SPARKLING
By glass / 75 cl -
ITALY
-
NV Rocca Dei Forti Brut, Veneto70 / 325
-
WHITE
By glass / 75 cl -
FRANCE
-
NV House white wine65 / 275
-
2019 Sancerre, L ́Authentique, T. Labaille95 / 450
-
2019 Fleur de Printemps, Cotes de Gascogne IGP Pouperas70 / 285
-
GERMANY
-
2020 RG Riesling Halbtrocken, Hensel 1 l.80 / 425
-
ITALIEN
-
2019 Ansonica, Fattoria La Parrina, Tuscany85 / 375
-
ROSÉ
By glass -
FRANCE
-
2019 Cuvée “PS” IGP Vaucluse, La Violette Mauve80
-
RED
By glass / 75 cl -
FRANCE
-
NV House red wine65 / 275
-
ITALY
-
2016 Maremma - Tuscany Parrina Rosso Muraccio, San Giovese85 / 395
-
2017 Montecucco Rosso Riserva, Tuscany, Colle Massari90 / 450
-
USA
85 / 375 -
2018 Zinfandel Diamond Collection, Coppola115 / 510
-
2016 Ranch 32, Pinot Noir, Monterey75 / 365