SELSKABSMENU
SELSKABSMENU #1
Hele selskabet skal vælge samme menu. Alle retter i den beskrevne menu bliver serveret. Menuer skal forudbestilles
-
FORRET - SNACKS
-
Bresaolarygeost – saltemandler – rucola – citron (L)(N)
-
Lynstegt tunavocado – soya-lime - sesam (G)
-
Bøffel mozzarellarødbede - hasselnød - trøffel - kørvel (L)
-
HOVEDRET
-
Kyllingebrystpiri-piri
-
SIDE ORDERS
-
Gratineret kartoffelcheddar - persille
-
Grønne bønnersennep - rødløg - persille
-
Grøn salatløg – persille – græskarkerner (N)
-
Pebersauce (L)
-
DESSERT
-
Hvid chokolade panna cottarabarber – crumble (G)(L)(N)
-
#1 - 395 PR. PERSON
SELSKABSMENU #2
-
FORRET - SNACKS
-
Lynstegt tunsoja - lime - forårsløg (G)
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - syltet rødløg - koriander (G)
-
Piementos Padróngrillet citron
-
HOVEDRET
-
Kyllingbryst- piri-piri
-
Rib-eye steak
-
SIDE ORDERS
-
Pommes frites
-
Grønne bønnersennep - rødløg - persille
-
Cæsar salatcroutoner - parmesan (G)(L)
-
Béarnaisesauce (L)
-
DESSERT
-
Hvid chokolade panna cottarabarber – crumble (G)(L)(N)
-
#2 - 435 PR. PERSON
SELSKABSMENU #3
-
FORRET - SNACKS
-
Lynstegt tunsoja - lime - forårsløg (G)
-
Røget laksrugbrød – asparges – ærter – wasabi - dild (L)(G)
-
Sprødt svinebrystspicy sauce – syltet rødløg - koriander
-
Bresaolarygeost – saltemandler – rucola – citron (L)(N)
-
HOVEDRET
-
Oksemørbrad220 gram
-
Rib-eye steak325 gram
-
SIDE ORDERS
-
Pommes frites
-
Cæsar salatcroutoner - parmesan (G)(L)
-
Tomatpesto - basilikum - pinjekerner (L)
-
Grønne bønnersennep – rødløg - persille
-
Béarnaisesauce (L)
-
DESSERT
-
Hvid chokolade panna cottarabarber – crumble (G)(L)(N)
-
#3 m. rib-eye - 475 PR. PERSON
-
#3 m. oksemørbrad - 495 PR. PERSON
DRIKKEPAKKE
-
PAKKE 1
-
Aperitif - Sangria
-
Vinmenu på ‘husets vin-niveau’Serveres ad libitum under middagen
-
MineralvandMed og uden brus385 pr. person
-
PAKKE 2
-
Velkomstdrink
-
Vinmenu på ‘mellemklasse-niveau’Serveres ad libitum under middagen
-
MineralvandMed og uden brus545 pr. person
-
PAKKE 3
-
Velkomstdrink
-
Vinmenu på ‘mellemklasse-niveau’Serveres ad libitum under middagen
-
MineralvandMed og uden brus
-
Halv kande cocktail725 pr. person