• FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • NYTÅR 2025
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • GALLERI K
  • FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • NYTÅR 2025
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • GALLERI K
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • FROKOST
  • AFTEN
  • DRIKKE

FROKOST

SNACKS

SE MENU SOM PDF
  • Hummus
    65
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Pimentos Padróns
    60
    grillet citron - havsalt (VG)
  • Gratineret gedeost
    70
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*, N*)
  • Gravad laks
    90
    peberrodscreme – græskar – grønkål (L*)
  • Lynstegt tun
    90
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Friteret blæksprutte
    80
    citron - pebermayo - piment (L, G)
  • Prosciutto Toscana
    90
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Sprødt svinebryst
    75
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • Croquettes af and
    80
    karamelliseret æblechutney – padrons (G, L)
  • Carpaccio af okse
    90
    hasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
  • Hot wings
    70 / 135 / 190
    PS Hot Sauce - blue cheese dip 3/6/9 stk (L, G)

FROKOSTRETTER

  • Grillet aubergine
    145
    hvide bønner - tahini - koriander salsa (#)
  • Salat med gedeost
    135
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*, N*)
  • Salat med tun
    135
    spidskål - forårsløg - broccoli - avocado - sesam - chili - Goma dressing
  • Caesar salat
    135
    dansk kylling – romaine salat – croutoner – parmesan - cæsar dressing
  • Stegt laks
    245
    soya/lime – grønne bønner – broccolini
  • Steak frites
    275
    rib eye - pommes frites - grøn salat - bearnaisesauce (L)
  • Flæskestegssandwich
    135
    rødkål – syltede agurker – mayo

PIZZA

Til alle vores pizzaer serverer vi en pestocreme som crust dip

  • Kartoffel
    165
    mascarpone - mozzarella - rosmarin - sort peber (L, G, V)
  • Prosciutto Toscana
    170
    tomatsauce - mozzarella - pesto - rucola (L, G, N*)
  • Kødboller & Pepperoni
    170
    tomatsauce - mozzarella - chili (L, G)
  • Grillet rib-eye
    175
    tomatsauce - mozzarella - stegte svampe - rødløg - chili (L, G)

BURGER

Alle vore burgere serveres i en brioche bolle med hjertesalat, rødløg, tomat, drue agurk, fritter, ketchup & chili mayo

  • Wagyu burger
    225
    200 g. wagyu – stegte løg – cheddar – havarti – burger dressing – syltede agurker - Pommes frites – ketchup - mayo (L*, G*)
  • MATR burger
    185
    stegte løg – cheddar – havarti – burger dressing – syltede agurker - pommes frites – ketchup - mayo (V, L*, G*)

HOVEDRETTER

  • Stegt laks
    185
    soya/lime - forårsløg - sesam
  • Stegt andebryst
    185
    gulerod – szechuan peber – citron – honning
  • Oksemørbrad 220g
    295
    Uruguay
  • Rib-eye 275g
    265
    Uruguay - kornfodret

SIDES

  • Grøn salat
    50
    senneps-vinaigrette (#)
  • Rød spidskål og julesalat
    60
    klementin, valnøddekrokant, grov sennep (N*, #)
  • Cæsarsalat
    60
    romaine salat – cæsar dressing – surdejs crouton – parmesan (G, L)
  • Tomat salat
    55
    salatløg - oregano - merian - olivenolie (#)
  • Broccolini
    65
    goma dressing – chili - forårsløg (V)
  • Stegte grønne bønner
    55
    smør – rødløg - persille (L*, V)
  • Stegte grønne bønner med peberbacon
    65
    smør – rødløg - persille (L*)
  • Mac ’n cheese
    70
    (V, G, L)
  • Stegte kartofler
    50
    kryddersmør - citron (V, L*)
  • Pommes frites
    55
    (#)

SAUCER

  • Béarnaise sauce
    30
    (V)
  • Portvinssauce
    25
    (L)
  • Andeskysauce
    25
    (L)
  • Pebersauce
    25
    (L)
  • PS Hot Sauce
    10
    (L, V)
  • Mayo
    10
    (V)
  • Chilimayo
    10
    (V)
  • Pebermayo
    10
    (V)
  • Ketchup
    10
    (#)

AFTEN

PS MENU

445 - Serveres til hele bordet

SE MENU SOM PDF
  • 1. SERVERING
  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (#)
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Sprødt svinebryst
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • 2. SERVERING
  • Rib eye
    Uruguay - kornfodret
  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - croutons - caesar dressing - parmesan (L, G*, V)
  • Pommes frites
    (#)
  • Béarnaise sauce
    (V)

UDVALG AF SNACKS

min. 2 personer - 150 per person

  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Lufttørret skinke – burrata
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Croquettes af and
    karamelliseret æblechutney – padrons (G, L)

SNACKS

  • Hummus
    65
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Pimientos padrons
    60
    citron - havsalt (VG)
  • Gratineret gedeost
    70
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*,N*)
  • Gravad laks
    90
    peberrodscreme – græskar – grønkål (L*)
  • Lynstegt tun
    90
    soya/lime - avocado - sesam - koriander (G, L)
  • Friteret blæksprutte
    80
    citron - pebermayo - piment (L, G)
  • Prosciutto Toscana
    90
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Sprødt svinebryst
    75
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • Croquettes af and
    80
    karamelliseret æblechutney – padrons (G, L)
  • Carpaccio af okse
    90
    hasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
  • Hot wings
    70 / 135 / 190
    PS Hot Sauce - blue cheese dip 3/6/9 stk (L, G)

SPECIALS

2 pers. – 895 – 3 pers. 995

  • Bøf Wellington
    Indbagt oksemørbrad med svampe og butterdej (G, L) Kartoffelpuré – stegte grønne bønner – portvinssauce
  • Tomahawk – ca. 1 kg - Irland
    Pommes frites – grøn salat – stegte grønne bønner – beárnaise (L)

HOVEDRETTER

  • Grillet aubergine
    145
    hvide bønner - tahini - koriander salsa (VG)
  • Bagt helleflynder
    235
    tomatragout - oliven - rødløg - basilikum
  • Stegt laks
    185
    soya/lime - forårsløg - sesam
  • Stegt andebryst
    185
    Gulerod – szechuan peber – citron – honning
  • Grillet lammekrone
    285
    timian - rosmarin - hvidløg
  • Oksemørbrad 220g
    295
    Uruguay - kornfodret
  • Rib-eye 275g
    265
    Uruguay - kornfodret

BURGER

Alle vore burgere serveres i en brioche bolle med hjertesalat, rødløg, tomat, drue agurk, fritter, ketchup & chili mayo

  • Wagyu burger
    225
    200 g. wagyu – stegte løg – cheddar – havarti – burger dressing – syltede agurker - Pommes frites – ketchup - mayo (L*, G*)
  • MATR burger
    185
    Stegte løg – cheddar – havarti – burger dressing – syltede agurker - Pommes frites – ketchup - mayo (V, L*, G*)

SIDES

  • Grøn salat
    50
    senneps-vinaigrette (VG)
  • Rød spidskål og julesalat
    60
    Klementin, valnøddekrokant, grov sennep (N*, #)
  • Cæsarsalat
    60
    Romaine salat – cæsar dressing – surdejs crouton – parmesan (G, L)
  • Tomat salat
    55
    salatløg - oregano - merian - olivenolie (#)
  • Broccoli
    65
    forårsløg - chili - sesam - Goma dressing (V)
  • Stegte grønne bønner
    55
    smør – rødløg - persille (L*, V)
  • Stegte grønne bønner med peberbacon
    65
    smør – rødløg - persille (L*)
  • Cremet spinat
    70
    fløde – citron - brødkrumme (G*, L, V)
  • Mac ’n cheese
    70
    (V, G, L)
  • Stegte kartofler
    50
    kryddersmør - citron (L*, V)
  • Pommes frites
    55
    (#)
  • Kartoffel Puré
    65
    (L, V)
  • Kartoffel Puré
    70
    brunet smør – hasselnødder - karse (L, V, N*)

PIZZA

Til alle vores pizzaer serverer vi en pestocreme som crust dip

  • Kartoffel
    165
    mascarpone - mozzarella - rosmarin - sort peber (L, G, V)
  • Prosciutto Toscana
    170
    tomatsauce - mozzarella - pesto - rucola (L, G, N*)
  • Grillet rib-eye
    175
    tomatsauce - mozzarella - stegte svampe - rødløg - chili (L, G)
  • Kødboller & Pepperoni
    170
    tomatsauce - mozzarella - chili (L, G)

SAUCER

  • Béarnaise sauce
    30
    (V)
  • Portvinssauce
    25
    (L)
  • Andeskysauce
    25
    (L)
  • Pebersauce
    25
    (L)
  • PS Hot Sauce
    10
    (L, V)
  • Mayo
    10
    (V)
  • Chilimayo
    10
    (V)
  • Pebermayo
    10
    (V)
  • Ketchup
    10
    (#)

DESSERTER

  • Vanille panna cotta
    95
    kirsebær – crumble
  • Churros
    65
    kanelsukker – chokoladesauce
  • Chokolade Marquise
    95
    passionsfrugt coulis - pekan krokant - vaniljecéme (L, N*) 

DRIKKE

COCKTAILS & PITCHERS

SE HELE DRIKKEKORTET
  • PS SIGNATURES
    Glass / Pitcher
  • PS Passion
    125 / 500
    Absolut Vodka - Passionfruit - Lime - Soda
  • PS Rhubarb
    125 / 500
    Beefeater 24 Gin - Aperol - Rhubarb - Grape Soda
  • PS Sangria
    95 / 500
    Chardonnay - Havana 3y Rum – Elderflower - Apple – Orange Bitters
  • PS SPECIAL SIGNATURES
  • Espresso Martini
    135
    Absolut Vodka - Kahlúa - Espresso
  • Mango Madness
    135
    Italicus - Mango - Lemon - Egg Whites - Angostura
  • REFRESHED SIGNATURES
  • Sunset Rhubarb
    125 / 500
    Olmeca Altos Tequila - Rhubarb - Lime - Simple Syrup - Ginger Beer
  • Oceanside Envy
    125 / 500
    Havana 3y Rum - Coconut - Pineapple – Lime
  • Golden Harmony
    125 / 500
    Absolut Vodka - Elderflower - Mango - Lemon - Soda
  • PS SPRITZ
  • Scarlet Spritz
    110 / 500
    Plymouth Sloe Gin - Raspberry - Cranberry - Lemon – Cava
  • Almond Breeze
    110 / 500
    Amaretto Bianco - Lime - Grape Soda
  • Lemon Rush
    110 / 500
    Limoncello - Lemon - Simple Syrup - Tonic
  • PS LONGDRINKS
  • Spicy Paloma
    115 / 500
    Olmeca Altos Tequila – Lime – Agave – Tabasco – Grape Soda
  • Kyiv Mule
    115 / 500
    Absolut Vodka - Ginger Beer – Lime – Bitters
  • Bramble
    115 / 500
    Beefeater 24 Gin – Lime – Blackberry
  • Monkey Tonic
    135 / 500
    Monkey 47 Gin - Indian Tonic - Lemon
  • VIRGIN COCKTAILS
  • Berry me
    65
    Raspberry - Blackberry - Lime – Soda

WINE BY THE GLASS

  • SPARKLING
    By glass / 75 cl
  • NV Rocca Dei Forti Brut, Veneto, Italy
    80 / 425
  • WHITE
    75 / 395
  • NV House white wine
    75 / 325
  • 2022 Sancerre IÁuthentique, Thomas Labaille, France
    135 / 645
  • 2022 RG Riesling Halbtrocken, Hensel, Germany 1 l.
    95 / 495
  • 2022 Chardonnay, Panamera, Rutherford Wine, California, USA
    105 / 525
  • ROSÉ
    135 / 650
  • 2024 House Rosé
    75 / 325
  • ORANGE
  • 2022 Bedoba Orange, Kakheti. Georgien
    110 / 495
  • RED
    95 / 445
  • House red wine, France
    75 / 325
  • 2020 Valpollicella Ripasso, Masua Di Jago, Veneto, Italy
    100 / 465
  • 2020 Pinot Noir, Manuka Bay. Nelson
    80 / 395
  • Pilestræde 12A
    1112 København K
  • +45 70701085
  • city@psbar.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11.30 - 24.00
  • Tirsdag
    11.30 - 24.00
  • Onsdag
    11.30 - 24.00
  • Torsdag
    11.30 - 01.00
  • Fredag
    11.30 - 03.00
  • Lørdag
    11.30 - 03.00
  • Søndag
    12.00 - 23.00

Reservation does not guarantee access on its own. In our door policy, we emphasize criteria such as: Positive attitude, presentable appearance, regular guest loyalty, clothing (casual but smart) and prior history.

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch Kinyōbi L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Italian Trattoria Fiat