• FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • GALLERI K
  • FORSIDE
  • MENU
  • SELSKABSMENU
  • JOB
  • GAVEKORT
  • DAYS OF TASTING
  • GALLERI K
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • FROKOST
  • AFTEN
  • DRIKKE
  • SELSKABSMENUER

FROKOST

SNACK FAD

(L) Laktose (G) Gluten (V) Vegetar (N) Nødder (*) Ingrediens kan fjernes (VG) Vegan. For andre allergener kontakt personalet.

SE MENU SOM PDF
  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avokado - sesam - koriander
  • Prosciutto Toscana
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Stegt chorizo
    Pico de Gallo - peberfrugt-créme
  • 145 PR. PERSON
    Min. 2 personer

SNACKS

  • Hummus
    65
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Pimentos Padróns
    55
    grillet citron - havsalt (VG)
  • Gratineret gedeost
    70
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*, N*)
  • Røget laks
    85
    rygeostcréme - hvide asparges - ærter - boghvede (L*)
  • Lynstegt tun
    85
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Friteret blæksprutte
    75
    citron - pebermayo - piment (L, G)
  • Prosciutto Toscana
    75
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Sprødt svinebryst
    75
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • Stegt chorizo
    75
    Pico de Gallo - peberfrugt-créme
  • Carpaccio af okse
    85
    hasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
  • Hot wings
    70/130/185
    PS Hot Sauce - blue cheese dip 3/6/9 stk (L, G)

FROKOSTRETTER

  • Grillet aubergine
    135
    hvide bønner - tahini - koriander salsa (VG)
  • Salat med gedeost
    135
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*, N*)
  • Salat med tun
    135
    spidskål - forårsløg - broccoli - avocado - sesam - chili - Goma dressing
  • Caesar salat med dansk kylling
    135
    hjertesalat - spidskål - croutoner - parmesan - caesar dressing (L, G)
  • Stegt laks
    245
    soya/lime - pak choi - broccoli
  • Hakkebøf
    165
    grøn salat - stegte kartofler - pebersauce (L)
  • Steak frites
    275
    rib eye - pommes frites - grøn salat - bearnaisesauce (L)

PIZZA

Til alle vores pizzaer serverer vi en pestocreme som crust dip

  • Margarita
    145
    tomatsauce - mozzarella - basilikum (L, G, V)
  • Kartoffel
    155
    mascarpone - mozzarella - rosmarin - sort peber (L, G, V)
  • Prosciutto Toscana
    165
    tomatsauce - mozzarella - pesto - rucola (L, G, N*)
  • Kødboller & Chorizo
    165
    tomatsauce - mozzarella - chili (L, G)
  • Grillet rib-eye
    175
    tomatsauce - mozzarella - stegte svampe - rødløg - chili (L, G)

BURGER

Alle vore burgere serveres i en brioche bolle med hjertesalat, rødløg, tomat, drue agurk, fritter, ketchup & chili mayo

  • MATR burger
    155
    økologisk bøf på rod- og bælgfrugter - cheddar - sennep (L*, G*, V)
  • Okseburger
    165
    200g oksekød - cheddar - sennep (L*, G*)

HOVEDRETTER

  • Stegt laks
    175
    soya/lime - forårsløg - sesam
  • Svampe-farseret perlehøne
    165
    citrus-skal - timian (L)
  • Oksemørbrad 220g
    285
    Uruguay
  • Rib-eye 275g
    255
    Uruguay - kornfodret

SIDES - 55KR

  • Grøn salat
    senneps-vinaigrette (VG)
  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - croutons - caesar dressing - parmesan (L, G*, V)
  • Tomat
    salatløg - oregano - merian - olivenolie (VG)
  • Asparges
    cannellini bønner - urter - citron (VG)
  • Grønne bønner
    senneps-vinaigrette - rødløg - persille (VG)
  • Broccoli
    forårsløg - chili - sesam - Goma dressing (V)
  • Pak Choi
    asiatisk vinaigrette - sesam - koriander
  • Pasta Rigatoni
    tomatsauce - stracciatella - basilikum (V, G, L*)
  • Stegte kartofler
    kryddersmør - citron (V, L*)
  • Pommes frites
    (VG)

SAUCER

  • Béarnaise sauce
    30
    (V)
  • Pebersauce
    25
    (V)
  • Portvinssauce
    25
    (L)
  • PS Hot Sauce
    10
    (L, V)
  • Mayo
    10
    (V)
  • Chilimayo
    10
    (V)
  • Pebermayo
    10
    (V)
  • Ketchup
    10
    (VG)

AFTEN

PS MENU

SE MENU SOM PDF
  • 1. SERVERING
  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Sprødt svinebryst
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • 2. SERVERING
  • Rib eye
    Uruguay - kornfodret
  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - croutons - caesar dressing - parmesan (L, G*, V)
  • Pommes frites
    (VG)
  • Béarnaise sauce
    (V)
  • 425 PR. PERSON
    minimum 2 personer. Skal bestilles af hele bordet

SNACK FAD

  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Lynstegt tun
    soya/lime - avocado - sesam - koriander
  • Prosciutto Toscana
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Stegt chorizo
    Pico de Gallo - peberfrugt-créme
  • 145 PR. PERSON
    Min. 2 personer

SNACKS

  • Hummus
    65
    sprøde kikærter - chili romesco (VG)
  • Pimientos padrons
    55
    citron - havsalt (VG)
  • Gratineret gedeost
    70
    bitre salater - pekannødder - druer - croutoner (V, L, G*,N*)
  • Røget laks
    85
    rygeostcréme - hvide asparges - ærter - boghvede (L*)
  • Lynstegt tun
    85
    soya/lime - avocado - sesam - koriander (G, L)
  • Friteret blæksprutte
    75
    citron - pebermayo - piment (L, G)
  • Prosciutto Toscana
    75
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)
  • Sprødt svinebryst
    75
    spicy sauce - sesam - syltede løg - wasabimayo - koriander
  • Stegt chorizo
    75
    Pico de Gallo - peberfrugt-créme
  • Carpaccio af okse
    85
    hasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
  • Hot wings
    65/130/185
    PS Hot Sauce - blue cheese dip 3/6/9 stk (L, G)

HOVEDRETTER

  • Grillet aubergine
    135
    hvide bønner - tahini - koriander salsa (VG)
  • Bagt helleflynder
    225
    tomatragout - oliven - rødløg - basilikum
  • Stegt laks
    175
    soya/lime - forårsløg - sesam
  • Svampe-farseret perlehøne
    165
    citrus-skal - timian (G)
  • Grillet lammekrone
    245
    grillet citron
  • Oksemørbrad 220g
    285
    Uruguay - kornfodret
  • Rib-eye 275g
    255
    Uruguay - kornfodret
  • Rib-eye on bone 800g
    595
    1-2 personer - Australien

BURGER

Alle vore burgere serveres i en brioche bolle med hjertesalat, rødløg, tomat, drue agurk, fritter, ketchup & chili mayo

  • MATR burger
    185
    økologisk bøf på rod- og bælgfrugter - cheddar - sennep (L*, G*, V)
  • Okseburger
    195
    200g oksekød - cheddar - sennep (L*, G*)

SIDES - 55KR

  • Grøn salat
    senneps-vinaigrette (VG)
  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - croutons - caesar dressing - parmesan (L, G*, V)
  • Tomat
    salatløg - oregano - merian - olivenolie (VG)
  • Asparges
    cannellini bønner - urter - citron (VG)
  • Grønne bønner
    senneps vinaigrette - rødløg - persille (VG)
  • Broccoli
    forårsløg - chili - sesam - Goma dressing (V)
  • Pak Choi
    asiatisk vinaigrette - sesam - koriander
  • Pasta Rigatoni
    tomatsauce - stracciatella - basilikum (G, L*, V)
  • Stegte kartofler
    kryddersmør - citron (L*, V)
  • Pommes frites
    (VG)

PIZZA

Til alle vores pizzaer serverer vi en pestocreme som crust dip

  • Margarita
    145
    tomatsauce - mozzarella - basilikum (L, G, V)
  • Kartoffel
    155
    mascarpone - mozzarella - rosmarin - sort peber (L, G, V)
  • Prosciutto Toscana
    165
    tomatsauce - mozzarella - pesto - rucola (L, G, N*)
  • Kødboller & Chorizo
    165
    tomatsauce - mozzarella - chili (L, G)
  • Grillet rib-eye
    175
    tomatsauce - mozzarella - stegte svampe - rødløg - chili (L, G)

SAUCER

  • Béarnaise sauce
    30
    (V)
  • Portvinssauce
    25
    (L)
  • Pebersauce
    25
    (L)
  • PS Hot Sauce
    10
    (L, V)
  • Mayo
    10
    (V)
  • Chilimayo
    10
    (V)
  • Pebermayo
    10
    (V)
  • Ketchup
    10
    (VG)

DESSERTER

  • Vanille panna cotta
    95
    rabarber - crumble (L, G*)
  • Chokolade Marquise
    95
    passionsfrugt coulis - pekan krokant - vaniljecéme (L, N*) 

DRIKKE

COCKTAILS & PITCHERS

SE HELE DRIKKEKORTET
  • PS SIGNATURES
    Glass / Pitcher
  • PS Passion
    125 / 450
    Absolut Vodka - Passionfruit - Lime - Soda
  • PS Rhubarb
    125 / 450
    Beefeater 24 Gin - Aperol - Rhubarb - Grape Soda
  • PS Sangria
    95 / 385
    Chardonnay - Havana 3y Rum – Elderflower - Apple – Orange Bitters
  • PS SPECIAL SIGNATURES
  • Espresso Martini
    135
    Absolut Vodka - Kahlúa - Espresso
  • Mango Madness
    135
    Italicus - Mango - Lemon - Egg Whites - Angostura
  • REFRESHED SIGNATURES
  • Sunset Rhubarb
    125 / 450
    Olmeca Altos Tequila - Rhubarb - Lime - Simple Syrup - Ginger Beer
  • Oceanside Envy
    125 / 450
    Havana 3y Rum - Coconut - Pineapple – Lime
  • Golden Harmony
    125 / 450
    Absolut Vodka - Elderflower - Mango - Lemon - Soda
  • PS SPRITZ
  • Scarlet Spritz
    110 / 450
    Plymouth Sloe Gin - Raspberry - Cranberry - Lemon – Cava
  • Almond Breeze
    110 / 450
    Amaretto Bianco - Lime - Grape Soda
  • Lemon Rush
    110 / 450
    Limoncello - Lemon - Simple Syrup - Tonic
  • PS LONGDRINKS
  • Spicy Paloma
    115 / 450
    Olmeca Altos Tequila – Lime – Agave – Tabasco – Grape Soda
  • Kyiv Mule
    115 / 450
    Absolut Vodka - Ginger Beer – Lime – Bitters
  • Bramble
    115 / 450
    Beefeater 24 Gin – Lime – Blackberry
  • Monkey Tonic
    135 / 550
    Monkey 47 Gin - Indian Tonic - Lemon
  • VIRGIN COCKTAILS
  • Berry me
    65
    Raspberry - Blackberry - Lime – Soda

WINE BY THE GLASS

  • SPARKLING
    By glass / 75 cl
  • NV Rocca Dei Forti Brut, Veneto, Italy
    80 / 425
  • WHITE
    75 / 395
  • NV House white wine
    75 / 325
  • 2022 Sancerre IÁuthentique, Thomas Labaille, France
    135 / 645
  • 2022 RG Riesling Halbtrocken, Hensel, Germany 1 l.
    95 / 495
  • 2022 Chardonnay, Panamera, Rutherford Wine, California, USA
    105 / 525
  • ROSÉ
    135 / 650
  • 2024 House Rosé
    75 / 325
  • ORANGE
  • 2022 Bedoba Orange, Kakheti. Georgien
    110 / 495
  • RED
    95 / 445
  • House red wine, France
    75 / 325
  • 2020 Valpollicella Ripasso, Masua Di Jago, Veneto, Italy
    95 / 445
  • 2020 Pinot Noir, Manuka Bay. Nelson
    80 / 395

SELSKABSMENUER

Kører i periode 26-03-25 til og med 01-07-25

SE SELSKABSMENUER SOM PDF

SÆSONMENU

Hele selskabet skal vælge samme menu. Alle retter i den beskrevne menu bliver serveret. Menuer skal forudbestilles

  • FORRET - SNACKS

  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco

  • Røget laks
    friskost - hvide asparges - boghvede (L)

  • Stegt chorizo
    pico de gallo - peberfrugtcréme
  • HOVEDRET

  • Svampe-farseret perlehøne
    citrus skal - timian (L)
  • SIDE ORDERS

  • Asparges
    Cannelinni bønner – citron - urter

  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - parmesan - croutoner (L, G*)

  • Stegte kartofler
    kryddersmør - citron (L*, V)
  • SAUCE

  • Portvinssauce
    (L)
  • 325 PR. PERSON

  • MED DESSERT
    395

  • Vanille panna cotta
    rabarber - crumble (G, L)

SHARING MENU

Hele selskabet skal vælge samme menu. Alle retter i den beskrevne menu bliver serveret. Menuer skal forudbestilles

  • FORRET - SNACKS

  • Røget laks
    friskost - hvide asparges - boghvede (L)

  • Prosciutto Toscana
    lufttørret skinke - burrata - pesto (L, N*)

  • Carpaccio af okse
    hasselnødder - parmesan - krydderurter (L*, N*)
  • HOVEDRET

  • Rib-eye
    Uruguay - kornfodret

  • Svampe-farseret perlehøne
    citrus skal - timian (L)
  • SIDE ORDERS

  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - parmesan - croutoner (L, G*)

  • Broccoli
    forårsløg - chili - sesam - Goma dressing (V)

  • Pommes frites
  • SAUCES

  • Béarnaise sauce

  • Portvinssauce
    (L)
  • DESSERT

  • Vanille panna cotta
    rabarber - crumble (G, L)
  • 475 PR. PERSON

OPTION MENU

Hele selskabet skal vælge samme menu. Alle retter i den beskrevne menu bliver serveret. Menuer skal forudbestilles

  • FORRET - SNACKS

  • Hummus
    sprøde kikærter - chili romesco

  • Lynstegt tun
    soya/lime - avokado - sesam - koriander

  • Sprødt svinebryst
    spicy sauce - sesam - syltede løg - koriander
  • HOVEDRET

  • Rib-eye steak 275 gr.
    Uruguay - kornfodret

  • Eller

  • Oksemørbrad 220 gr. + 30
    Uruguay - kornfodret
  • SIDE ORDERS

  • Caesar salat
    hjertesalat - spidskål - parmesan - croutoner (L, G*)

  • Grønne bønner
    senneps-dressing - rødløg - persille

  • Pommes frites
  • SAUCE

  • Pebersauce
    (L)

  • Béarnaise sauce
  • DESSERT

  • Vanille panna cotta
    rabarber - crumble (G, L)
  • 495 PR. PERSON
  • Pilestræde 12A
    1112 København K
  • +45 70701085
  • city@psbar.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    11.30 - 24.00
  • Tirsdag
    11.30 - 24.00
  • Onsdag
    11.30 - 24.00
  • Torsdag
    11.30 - 01.00
  • Fredag
    11.30 - 03.00
  • Lørdag
    11.30 - 03.00
  • Søndag
    12.00 - 23.00

Reservation does not guarantee access on its own. In our door policy, we emphasize criteria such as: Positive attitude, presentable appearance, regular guest loyalty, clothing (casual but smart) and prior history.

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat