JULEMENUER
Kører i periode 08-11 til 30-12
JULEMENU
Hele selskabet skal vælge samme menu. Alle retter i den beskrevne menu bliver serveret. Menuer skal forudbestilles
-
SNACKS
-
Rødbede falafelrøget friskost (L, V)
-
Gravad laksdild dressing - æble - peberrod - kørvel
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - sesam - syltede rødløg - wasabi mayo - koriander
-
HOVEDRET
-
Stegt andebrysthonning - citron - appelsin
-
SIDE ORDERS
-
Salt-bagte rødbederbalsamico - olivenolie - sprød quinoa - mizuna
-
Selleri salatcreme fraiche - vindrue - valnød - havesyre (L, N*)
-
Stegte kartoflerhvidløg – rosmarin - timian
-
SAUCE
-
Andesauce(L)
-
DESSERT
-
Ris á la mandemandler - kirsebær (L, N*)
-
435 PR. PERSON
SHARING MENU
Hele selskabet skal vælge samme menu. Alle retter i den beskrevne menu bliver serveret. Menuer skal forudbestilles
-
SNACKS
-
Dansk økologisk stracciatellaradicchio - piment d’Espelette - olivenolie - rød skovsyre (L)
-
Gravad laksdild dressing - æble - peberrod - kørvel
-
Tatar af oksehasselnødder - Vesterhavs ost - krydderurter - olivenolie (L, N)
-
HOVEDRET
-
Rib-eyeUruguay - kornfodret
-
Short ribsKorean BBQ - grillet lime
-
SIDE ORDERS
-
BroccoliGoma dressing - forårsløg - chili - sesam (G, V)
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - Gran ost - croutoner (G*, L)
-
Pommes frites
-
SAUCE
-
Béarnaise(V)
-
DESSERT
-
Karamel panna cottabagt æble - crumble (L, G*)
-
445 PR. PERSON
OPTION MENU
Hele selskabet skal vælge samme menu. Alle retter i den beskrevne menu bliver serveret. Menuer skal forudbestilles
-
SNACKS
-
Hummussprøde kikærter - chili - chimichurri (V)
-
Lynstegt tunsoya/lime - avocado - sesam - koriander
-
Sprødt svinebrystspicy sauce - sesam - syltede rødløg - wasabi mayo - koriander
-
HOVEDRET
-
Rib-eye steak 275 gr.Uruguay - kornfodret
-
Eller
-
Oksemørbrad 220 gr.Danmark - økologisk
-
Eller
-
Stegt andebrysthonning - citron - appelsin
-
SIDE ORDERS
-
Grønne bønnersenneps-vinaigrette - persille - rødløg (V)
-
Caesar salathjertesalat - spidskål - Gran ost - croutoner (G*, L)
-
Pommes frites
-
SAUCE
-
Pebersauce(L)
-
Béarnaise(V)
-
DESSERT
-
Karamel panna cottabagt æble - crumble (L, G*)
-
435 (ANDEBRYST)
-
465 (RIB-EYE)
-
495 (OKSEMØRBRAD)